avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. La ce fapta se incadreaza punerea in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. La ce fapta se incadreaza punerea in pericol a sanatatii ...

Buna ziua.
La ce fapta se incadreaza punerea in pericol a sanatatii individului cu buna stiinta de catre altcineva?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: strumphu_74 , utilizator 10:54, 20 Octombrie 2020
Poate sa fie vorba de art. 352 c.p ”Zădărnicirea combaterii bolilor” , dar detaliati.
Va multumesc pentru timpul acordat.Este vorba despre un vecin de la sat care si-a montat un dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea cainilor,static indreptat catre locuinta noastra de vis-a-vis pentru ca il deranjeaza latratul cainilor,in curte.Din discutia avuta cu agentul de politie care se ocupa de caz,am inteles ca in prospectul aparatului respectiv se mentioneaza foarte clar ca dauneaza si urechii umane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua printre altele ,detinem si o proprietate la tara unde ... strumphu_74 strumphu_74 Buna ziua Printre altele ,detinem si o proprietate la tara unde tinem 4 (patru) caini de paza.Vecinul de vis-a-vis,deranjat de latratul cainilor si-a montat ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)
Despre latratul cainilor... radusb2004 radusb2004 Buna. Incerc sa fiu scurt si la obiect: in imediata vecinatate a locuintei in care stau se afla, intr-o curte ce apartine unei societati comerciale, aprox 15 ... (vezi toată discuția)