avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschidere pensiune. Dacă vecinul are autorizație de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschidere pensiune. Dacă vecinul are autorizație de construcție pentru casă de ...

Dacă vecinul are autorizație de construcție pentru casă de locuit dar de fapt construiește (și deschide) o pensiune, cum pot împiedica funcționarea acesteia? Situația e identică pentru cel puțin 15 pensiuni, unele având și câte două corpuri de clădiri. Desigur, taxele sunt plătite ca pentru case de locuit (apă, curent, gunoi, impozite). Are legătură cu faptul că pentru deschiderea unei pensiuni e obligatoriu acordul vecinilor dat în fața notarului?
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2020
patruvictor, utilizator
Cel mai recent răspuns: patruvictor , utilizator 06:45, 22 Octombrie 2020
Aveti un interes special in a impiedica functionarea pensiunii? In vederea sutorizatiei de constructie este nevoie de acordul vecinilor in fata notarului
Vecinul a demolat vechea casă care avea un perete de-a lungul liniei de hotar, iar noua construcție permite tuturor ferestrelor vedere în curtea mea. Refuză construirea unui zid în locul celui vechi deși are fundație nouă, solidă, pe același amplasament. De asemenea, locuiește în străinătate și va lăsa administrarea pensiunii în grija altor vecini, neafectați de funcționarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecinatate irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua, Sunt proprietar al unei case de locuit, construita in 2008 pe fundatia unei case vechi, pe baza unui proiect, pentru care am autorizatie (de ... (vezi toată discuția)
Problema geam la spatele casei vecinului prin care se uita in curtea mea SunSetter SunSetter Buna ziua, Problema mea e urmatoarea : vecinul din fata casei face cateva modificari imobilului si vrea sa puna si un geam la baie, geam care da fix in ... (vezi toată discuția)
Demilitarea proprietãþii nichiforov vasile nichiforov vasile Un cetăţean cumpără în urmă cu 38 de ani un teren cu o veche casă pe care o demolează şi construieşte o casă nouă În aceeaşi perioadă ... (vezi toată discuția)