avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. O firma de recuperare (ex. Kruk) poate sa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. O firma de recuperare (ex. Kruk) poate sa ceara executare ...

Buna ziua. O firma de recuperare (ex. Kruk) poate sa ceara executare silita pe bunuri mobile? (ex. masina). Cum? Adica cum se ajunge la executare pe bunuri mobile? Daca nu il gaseste cu venituri de natura salariala? Adica, daca are salariu, poate sa ceara executare pe masina???? Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen_mol , utilizator 07:48, 21 Octombrie 2020
Creditorul alege modalitatea de executare silita a bunurilor debitorului.Nu poate fi obligat un creditori sa astepte n ani pt a-si recupera debitul apeland la poprire venituri salariale de ex. .Dacă exista alte bunuri care pot sa fie identificate de către executor atunci poate fi executată silit și masina respectiv alte bunuri mobile.In ceea ce priveste kruk apelați la un avocat pt a contesta actele de executare primite sunt situații când recuperatorii încearcă să execute silit în baza unor titluri de mult prescrise.
Va multumesc. Termenul de prescriere este de 10 ani, oare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri dm22 dm22 daca exista o poprire a executorului judecatoresc, fara aprobarea unui judecator, pe bunurile mobile ale unei persoane se poate face poprire pe contul de ... (vezi toată discuția)
Executare silita irinacraciun irinacraciun Buna ziua, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)