avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... popriri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

popriri

daca exista o poprire a executorului judecatoresc, fara aprobarea unui judecator, pe bunurile mobile ale unei persoane se poate face poprire pe contul de salariu a acestuia?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:09, 24 Octombrie 2012
Poprirea ca si orice executare silita sec face numai cu incuviintarea instantei ,Creditorul poate alege in ce fel doreste sa recupereze creanta , prin poprire sau pe bunuri mobile.In mod sigur executorul are incuviintarea instantei.
Executorul trebuie sa aleaga intre poprire sau bunuri? Nu poate face pe ambele?
Va multumesc.
Poate executa si una si alta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o firma de recuperare (ex. kruk) poate sa ceara executare ... carmen_mol carmen_mol Buna ziua. O firma de recuperare (ex. Kruk) poate sa ceara executare silita pe bunuri mobile? (ex. masina). Cum? Adica cum se ajunge la executare pe bunuri ... (vezi toată discuția)
Încetarea executării silite prettydaniola prettydaniola Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)
Executarea silita mocutzy27 mocutzy27 cat dureaza ca judecatoria sa aprobe dosarul de executare silita depus de un executor si ce motive trebuiesc pentru a contesta o executare silita {la o suma ... (vezi toată discuția)