avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Am citit ca s.a promulgat legea cum ca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Am citit ca s.a promulgat legea cum ca bebeluși ...

Bună seara! Am citit ca s.a promulgat legea cum ca bebeluși pana în 3 ani, nu sunt trecuți la întreținere?? Este adevărat? Am citit ca este acceptata de Iohannis! Ma puteți ajuta cu detalii! Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 21 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
a fost data o lege in acest sens, dar in 2018 legea asociatiilor a fost refacuta in totalitate si au uitat de amendamentul asta

mai exact legea cu cei pana in 3 ani a fost anulata de noua lege :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr. 196/2018 nu contine o astfel de facilitate. Copiii mai mici de 3 ani nu mai sunt scutiti de la plata intretinerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nou-nascut la întreținere carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa.mi spuneti dacă e obligatoriu sa.mi treaca bebelusul la întreținere, daca asa scrie in lege sau ce pot face sa nu.l treaca timp de cei ... (vezi toată discuția)
Se plătește întreținere pentru copiii sub 3 ani? nu s-a făcut adunare generală pe tema asta și administratorul mi-a spus că legea nu se aplică Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Am un baietel nascuta pe 13,12,2017. De la data de 16,11,2018 platesc intretinere si pentru el. Este in regula acest lucru? Cand am intrebat cand o ... (vezi toată discuția)
Bebelusi pana la vârsta de 3 ani nu se adauga la intretinere Costache carmen Costache carmen Bună ziua eu știu ca, bebelusi pana la vârsta de 3 ani nu se adauga la intretinere. Eu m-am mutat de curand si administratorul imi spune ca trebuie sa bag ... (vezi toată discuția)