avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru conform sentinței
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru conform sentinței

Bună ziua domnilor avocați! Locuiesc in București, la curte. Suntem trei proprietari in aceeași curte si am făcut ieșirea din indiviziune in instanță în urma căreia avem o sentință definitivă și irevocabilă. S.a creat o cale de acces pe o latură de alungul imobilului din care fiecare intră în curtea lui. Am intrat în al patrulea an de când ne chinuim să ne facem cadastru și intabulare toți proprietarii conform sentinței și nu am reușit. De cate ori este respins dosarul cerandu.se alte acte, când redepunem dosarul cu ce s.a cerut ajunge la alt inspector care vine cu alte idei și tot așa de peste trei ani. Am fost și în audiențe și tot nu am rezolvat nimic. Problema este că am făcut o promisiune de vânzare cumpărare a locuinței mele și nu o pot încheia din cauză că nu putem face cadastru. In situația mai sus menționată ce posibilități de acțiune am in relația cu OCPI , pentru a intabula proprietatea conform sentinței definitive și irevocabile?
Cel mai recent răspuns: maria162 , utilizator 13:55, 21 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca refuzul este nejustificat puteti obtine hotărâre judecătorească.
Mergeti cu actele la avocat si eventual sa vada avocatul care este situația în întregul ei.
Mulțumesc pentru răspuns domnule avocat dar pe cine chem in judecată pentru a obține hotărâre judecătorească? Știu că OCPI nu are calitate procesuală pasivă.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
maria162, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce sa fac ! intabulare ? -cadastru,unde sa merg ? mai imi ttrebuie cadastru pe numele meu dorudoru dorudoru Am o hotarare judecatoresca ( Definitiva si irevocabila ) Care tine loc de :Act vinzare-cumparare. Pe o casa din Com.Vasilati jud. Calarasi. Am cumparat casa ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza judiciara gresit Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara , In anul 2008, in urma unei actiuni de uzucapiune s-a dat o hotarare definitiva si irevocabila prin care eram pusi in proprietate de drept. Am ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare ContSters287867 ContSters287867 Mai am o intrebare, dar va rog nu-mi raspundeti cu cea ce eu pot gasi pe internet. La o proprietate a parintilor mei nu se mai termina inscrierea in CF. ... (vezi toată discuția)