avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Doresc sa achizitionez o masina in leasing de la un ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Doresc sa achizitionez o masina in leasing de la un dealer din București pe o intreprindere individuala

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez o masina in leasing de la un dealer din București. Detin o intreprindere individuala înmatriculat la recom Constanța, insa activitatea o desfasor la terti, predominant in București.

Am urmatoarele intrebari:

1. Unde se va inmatricula masina? In judetul/municipiului unde este înregistrata intreprinderea individuala sau persoana?
2. Daca imi fac viza de flotant pentru București o pot inmatricula aici?
3. Cum poate, legal, conduce sotia masina, aceasta nefiind implicata in i. I?
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Buna dimineata,
Puteti gasi mai multe detalii pentru punctele 1 si 2 aici: [ link extern ]
Cu privire la punctul 3 trebuie sa vedeti care sunt prevederile din contractul de leasing.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu / domiciliu pentru autorizatie taxi username88 username88 Buna ziua, In cazul in care firma are sediul in judetul Prahova dar are si punct de lucru in judetul Bucuresti, pot sa desfasor activitatea de taxi in ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe dodorel62 dodorel62 Sotia mea are buletin de petrosani,dar acum fiind casatorita cu mine are viza de flotant pe buletin si am dorit sa inscrim masina care este din strainatate pe ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing fals,nul,etc...???? ContSters64341 ContSters64341 Salut ! In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa ... (vezi toată discuția)