avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu / Domiciliu pentru autorizatie taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu / Domiciliu pentru autorizatie taxi

Buna ziua,

In cazul in care firma are sediul in judetul Prahova dar are si punct de lucru in judetul Bucuresti, pot sa desfasor activitatea de taxi in Bucuresti?
De asemenea, in cazul persoanelor fizice care au domiciliul in judetul Prahova dar au viza de flotant / resedinta in Bucuresti pot desfasura activitatea de taxi in Bucuresti?
Legea este putin interpretabila:
Art. 9 din legea 38 / 2003: Autorizaţia de transport în regim de taxi sau autorizaţia de transport în regim de închiriere se eliberează de autoritatea de autorizare din cadrul primăriei localităţii sau primăriei municipiului Bucureşti de pe raza administrativ-teritorială în care transportatorul îşi are sediul sau domiciliul, după caz...
Cel mai recent răspuns: username88 , utilizator 22:01, 13 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Autorizatia de transport este eliberata de catre primarie.

Eu vreau sa stiu daca, in intelesul legii 38/2003 punctul de lucru al unei firme este considerat sediu si daca viza de flotant / resedinta unei persoane fizice este considerata domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taximetrie - autorizatii necesare adrian ioan adrian ioan buna ziua.as dori sa imi spuneti de ce acte ma nevoie pt. a beneficia de autorizatie de taxi pe persoana fizica .mentionez ca in orasul meu se mai elibereaza ... (vezi toată discuția)
Pfa taxi poate angaja pf? celestin celestin intrebarea a mai fost adresata pana acum, si din discutiile pe forum , nu se intelege daca o persoana fizica autorizata taxi poate angaja alta persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Bună seara. Știe cineva sa ma lămurească cu câte ore trebuie ... Maxxrall Maxxrall Bună seara. Știe cineva sa ma lămurească cu câte ore trebuie sa ma angajez și dacă trebuie sa ma angajez ca manager taxi, la firma mea, dacă eu sunt ... (vezi toată discuția)