avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziuă!Asa dori sa va intreb daca este legal sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziuă!Asa dori sa va intreb daca este legal sa imi fie ...

Bună ziuă!Asa dori sa va intreb daca este legal sa imi fie data o inregistrare telefonică public fără acordul meu unde imi este afisat si nr de tel si numele.Multunesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:13, 22 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De principiu, nu. Dar este nevoie de mai mult context.. cine, la cererea cui etc.?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca acest lucru a fost facut public de catre celalalt participant la conversatie, sunt cazuri in care e legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie inregistrare conversatii telefonice Ovidiu04 Ovidiu04 Buna ziua, As dori sa stiu daca in primul rand este legal inregistrarea unei conversatii telefonice. Am vazut ca sunt tot felu de aplicatii pentru telefoane ... (vezi toată discuția)
Legislatie protectia informatiei RobbyK RobbyK Buna ziua, Doresc sa fac un website in care sa pun mai multe informatii din orasul meu de ex: scoli, biblioteca, restaurante, medici, etc. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Apel cu nr.secret mihaela2007 mihaela2007 sunt vesnic deranjata pe mobil cu nr.secret. ce pot face in acest caz? plangere penala? adresata cui? (vezi toată discuția)