avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. As dori de la dvs. un sfat. Cum sa procedez ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. As dori de la dvs. un sfat. Cum sa procedez cu vecinii ...

Buna ziua. As dori de la dvs. un sfat. Cum sa procedez cu vecinii ai caror copii se joaca pe scara blocului producand zgomot deranjant. Glasurile copiilor sunt cristaline, iar casa scarii are un ecou care le amplifica. Suntem persoane in varsta care mai avem nevoie si de liniste. Nu se pune problema discutiei amicale pentru ca nu sunt acest gen. Cum reusesc sa-i conving de faptul ca acest spatiu de folosinta comuna al condominiului nu este loc de joaca si nu doresc sa fac acest lucru cu scandal ci pe o cale legala, daca se poate.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:40, 23 Octombrie 2020
Doar prin reclamație la politie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este problema care nu intra in competenta politiei
Este problema care intra in responsabilitatea asociatiei de proprietari,care in conformitate cu disp L nr 196/2018 are obligatia sa intocmeasca regulament de ordine interioara in cuprinsul caruia urmeaza sa fie impuse reguli pentru utilizat partea comuna de condominiu
Legal,asociatia d eproprietari are obligatia sa afiseze la loc vizibil la avizierul scarii/imobilului regulile prevazute in imobilul d elocuit in comun
Asociatai de proprietari poate afisa la loc vizibil atentionari referitoare la programul de liniste,asigurarea curateniei,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de aproximativ 5 ani la parterul blocului destinat ... Miele74 Miele74 Buna ziua, de aproximativ 5 ani la parterul blocului destinat locuintelor isi desfasoara activitatea(spatiu in chirie)un birou notarial fara nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Numele meu este denigrat la avizierul asociatiei de proprietari gev gev Numele meu este denigrat la avizierul asociatiei de proprietari Am fost \"infierat\" la panoul rusinii - avizierul Asociatiei de proprietari pentru ca sunt un ... (vezi toată discuția)
Pisici pe palier irinoaia irinoaia buna ziua! va rog sa-mi spuneti ce masuri legale se pot lua petru locatarii care isi lasa pisicile pe palierul blocului ,si isi fac evoile in ghivecele de ... (vezi toată discuția)