avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Va rog să mă ajutați cu o informație. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Va rog să mă ajutați cu o informație. Soția ...

Buna seara.
Va rog să mă ajutați cu o informație.
Soția mea urmează să nască și înainte să nască cu aprox. 1 luna va începe să lucreze la un job cu carte de munca. Înainte ea nu a lucrat cu carte de munca. intrebarea mea este: după ce naște și intră in concediu de creștere copil, când se reîntoarce la muncă după jumătate de an de la naștere, va beneficia de suplimentul de inserție?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:37, 24 Octombrie 2020
NU poate intra in CCC , daca nu indelineste conditiile prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil tata mihalceaflorin mihalceaflorin buna seara.as dori indemnizatia 500lei si sa merg la munca imediat dupa nastere.sotia poate incepe serviciul imediat dupa nastere fara sa stea cele 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie fara a intra in ccc lungtufloguflo lungtufloguflo As dori sa ma lamuriti cu privire la stimulentul de insertie. sotia mea a nascut si nu a avut loc de munca, iar eu as vrea sa imi fac actele pt stimulentul ... (vezi toată discuția)
Tatal in concediu pentru cresterea copilului happyfl2000 happyfl2000 Buna ziua, Sotia mea este insarcinata si va naste in septembrie 2012. Ea are 33 de ani, si este studenta anul III la o facultate privata. De aceea nu ... (vezi toată discuția)