avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Munca in folosul comunitatii

Buna seara.As avea o intrebare daca ma puteti ajuta.Am primit Pt conducerea sub influenta alcool.Amanarea aplicarii pedepsei si 60 zile munca in folosul comunitatii.muncesc in ture...vreau sa fac sa fie bine..dar in cazul in care nu pot mereu se poate presta de o alta persoana daca o platesc sa faca anumite ore in locul meu? Multumesc Frumos
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
Florinelll89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florinelll89 , utilizator 09:31, 24 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc

Av. Liviu Voinea a scris:

Nu!
Art. 88 Cod Penal
(2) În cazul când, până la expirarea termenului de supraveghere, persoana supravegheată nu îndeplinește integral obligațiile civile stabilite prin hotărâre, instanța revocă amânarea și dispune aplicarea și executarea pedepsei, afară de cazul când persoana dovedește că nu a avut nicio posibilitate să le îndeplinească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pbuzdugan pbuzdugan Am vreo șansa sa scap de închisoare ? In primul dosar am avut condamnare de 10 luni de închisoare cu amanarearea pedepsei pe 2 ani , și in acești doi an ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicării pedepsei Ana madalina Ana madalina Buna seara , dacă a avut amânarea aplicării pedepsei și a săvârșit o alta infracțiune cu 10 zile înainte de a se termina perioada aceia de 2 ani , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in urma cu un an am fost prins la volan cu o alcoolemie ... Georgeabc Georgeabc Buna ziua.In urma cu un an am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,40 in sange.Am primit un an cu amanare si 2 ani de probatiune.Acum 2 saptamani am fost ... (vezi toată discuția)