avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influența alcoolului și substanțelor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive

Buna ziua, am și eu o întrebare, am un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului pentru care am scăpat cu permisul in 4 lumi cu un acord de recunoaștere cu procurorul, iar acum am fost prins din nou și mi s-a făcut un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive . Știți cumva ce pedeapsa voi primi ? E posibil sa merg la pușcărie ? Cam in cât timp voi putea redobândi permisul ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:15, 24 Octombrie 2020
Ce solutie ati primit in primul dosar si daca este definitiva.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce solutie ati primit in primul dosar si daca este definitiva.

Primul dosar am primit 30 de zile in folosul comunității și a trebuit sa merg la serviciul de probațiune timp de 2 ani pentru semnat . Mai am de mers odata la semnat pentru primul dosar
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
Macavei12345, utilizator
Nu va pot raspunde daca nu spuneti exact ce solutie ati avut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Ca sa nu riscati sa ajungeti la inchisoare ar trebui sa va angajati avocat inca de acum ca sa vada exact ceea ce este de facut in functie de situatia din dosar.
Cu permisul este bine sa intelegeti ca va fi anulat dar nu aceasta este principala dvs. problema...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea pedepsei windows2 windows2 Din cate am inteles conform Noului Cod Penal este posibila inlocuirea pedepsei cu suspendare cu amenda administrativa daca indeplinesti niste criterii, cum ar ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie dosar penal ionutdaniel90 ionutdaniel90 Buna seara Pe data de 16.09.2014 am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum astept rezultatul de la IML :( Ce ... (vezi toată discuția)
Fara permis, baut, accident, furt zaicaioan zaicaioan Buna ziua ...sa incep asa am venit baut acasa am luat cheile de la masina lu cumnatamiu care sta cu mine in aceeasi casa am facut accident FARA VICTIME a venit ... (vezi toată discuția)