avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua d.na avocat, dacă sunteți amabila și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua d.na avocat, dacă sunteți amabila și aveți timp, ...

Bună ziua d.na avocat, dacă sunteți amabila și aveți timp, sa va spun pe scurt o problema și sa îmi dați un răspuns.. O cunoștință , în anul 2016 a avut un accident cu mașina fiind sub influenta băuturilor alcoolice 0,80 /1000 în mașină au mai fost și alte peroane cu vătămări ușoare, nu au depus plangere împotriva lui, în anul 2019 sa pronunțat decizia :2 ani cu suspendare și munca în folosul comunității dar tot în anul 2019 el a avut din nou accident cu mașina și de data aceasta cu permisul suspendat și cu fugit de la locul accidentului dar în momentul în care sa pronunțat decizia la prima fapta cel de. al doilea dosar încă nu ajunsese la procuror... Deci nu se știa de a doua fapta Ce vreau sa va întreb, scăpa omul asta de pușcărie? Sau nu?
Va mulțumesc!
Nu am inteles exact, a doua fapta este savarsita inainte sa ramana definitiva hotararea in primul dosar?
Pe 8 Oct 2019 sa decis primul dosar definitiv
Pe 22 sept a venit citație ptr cel de al doilea
Inseamna ca putem discuta de concurs de infractiuni, exista sanse sa nu ajunga la puscarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan - 0.67 etilotest, consecinte, pedeapsa simlizuk simlizuk pe 5 sept 2012 m-am operat..in acea zi sotul a fost nevoit sa plece de acasa cu masina seara dupa ce a stat la masa si a consumat alcool.a fost oprit pt verif ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)