avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, In acest weekend am fost la munte impreuna ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, In acest weekend am fost la munte impreuna cu niste ...

Buna seara,

In acest weekend am fost la munte impreuna cu niste prieteni.

Pe fondul unor discutii contradictorii si a consumului de alcool, unul din acestia m-a agresat fizic. Mentionez ca nu am lovit persoana in cauza, ci doar m-am aparat.

Martori ar fi proprietarii pensiunii la care am stat si inca o persoana. Aceasta persoana este fratele cumnatului persoanei care m-a agresat si nu stiu daca ar accepta calitatea de martor la un proces.

Am incercat sa depun reclamatie la sectiile de politie din Moeciu de Sus (unde s-a intamplat fapta) si Bucuresti/Ilfov (domiciliul meu este in ilfov si al persoanei care m-a vatamat in Bucuresti). Domnii de la politie mi-au spus ca am nevoie neaparat de un certificat medico-legal ca sa pot depune plangere.

Am fost astazi la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, dar acestia nu au program in weekend. Deja fata a inceput sa mi se desumfle si daca ma duc maine la institut, nu se va mai vedea mare lucru in afara de o buza vanata pe interior.

Ce ma sfatuiti sa fac in continuare? Ce sanse de castig as putea avea in instanta?

Va multumesc tuturor,
Liviu Popa
Cel mai recent răspuns: liviupopa1985 , utilizator 14:02, 26 Octombrie 2020
In ziua respectiva ati chemat salvarea la fata locului? v-ati dus la spital? v-ati facut fotografii cu urmele agresiunii?
Multumesc frumos pentru raspuns. Nu am fost la spital si din pacate nu mi-a dat prin cap sa fac fotografii (o idee foarte buna de altfel).

Nu prea am stiut cum sa reactionez in situatii de genul asta pentru ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum, eu fiind o persoana foarte pasnica de fel.

Singura persoana care ar depune marturie ar fi logodnica mea, dar nu stiu cat ar conta in instanta.

Urmele violentelor le-au vazut si celelalte persoane cu care am fost, dar nu au asistat efectiv la scena.
Mergeti la INML pentru CML. Consultati un avocat si in functie de situatia de fapt, stabiliti cu el ce trebuie sa faceti mai departe.
Asa voi face, multumesc frumos pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune in avion kbmf kbmf Buna ziua, Am si eu o nelamurire cu privinta la cum trebuie sa procedez vis-a-vis de faptul ca la intoarcerea acasa de la serviciu, eu lucrez ca sofer de ... (vezi toată discuția)
Iml Ramona1982 Ramona1982 o familie(tata si 2 baieti) au savarsit infrc. prev de art. 182 c.pen, unu din copii era minor a acea data. victima a fost dusa de urgenta la spitalu din jud ... (vezi toată discuția)
Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)