avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de acces

Buna ziua.Am un teren fara drum de acces ,daca cumpar drum de acces trebuie sa-i dau si la vecinul de dincolo de terenul meu .Vecinul de dinocolo de terenul meu nu vrea sa puna bani ar fi 20000 € de fiecare (40000€) si ar trebui sa aiba acces prin terenul meu.Ma poate obliga vecinul sa-i dau acces?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am un teren fara drum de acces ,daca cumpar drum de ... Cristina-1973 Cristina-1973 Buna ziua.Am un teren fara drum de acces ,daca cumpar drum de acces trebuie sa-i dau si la vecinul de dincolo de terenul meu ( nici el nu are drum) Vecinul de ... (vezi toată discuția)
Servitute dorel13 dorel13 Acum 13 ani, trei persoane au cumparat cate un teren de 300mp fiecareunul langa altul, cu iesire la o cale de acces, cale de acces pe care au cumparata in ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute,obligatii andra-celia andra-celia Am si eu o problema si va rog daca ma puteti ajuta, o sa incerc sa fiu cat mai explicita,acum 5 ani tatal meu a vandut un teren in spatele casei ... (vezi toată discuția)