avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna seara.Sotul meu a fost i carantină 14 zile ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna seara.Sotul meu a fost i carantină 14 zile datorită faptului ...

Buna seara.Sotul meu a fost i carantină 14 zile datorită faptului că eu am fost pozitivă.Medicul de familie i a eliberat concediul medical iar patronul l a refuzat.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:40, 27 Octombrie 2020
Dat in judecata patronul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mă numesc corina și am 25 de ani. Țin să precizez ... Ana-Maria Moruz Ana-Maria Moruz Buna ziua, Mă numesc Corina și am 25 de ani. Țin să precizez că este o situație cu care nu am mai avut de a face până în prezent. Cazul meu este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc ... husseincudop husseincudop Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Persoana care a stat 14 zile în carantina(covid), are concediu ... DimitriP DimitriP persoana care a stat 14 zile în carantina(covid), are concediu medical eliberat de medicul de familie, întrebarea este cine plăteste concediul ... (vezi toată discuția)