avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... După terminarea procesului penal, mai poate fi luat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

După terminarea procesului penal, mai poate fi luat dosarul ...

După terminarea procesului penal, mai poate fi luat dosarul la studiu și xerocopiat ?
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 22:30, 26 Octombrie 2020
Sigur. Doar ca dosarul se va intoarce la instanta de executare, in cazul in care s-a exercitat apel. Ca sa stiti unde il gasiti.
Adica, ori la judecatorie, ori la tribunal.
Nu-l veti gasi la curtea de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla numele unui avocat care m-a reprezentat lucian55 lucian55 Buna zua am si eu o intrebare in urma cu cativa ani am avut un proces , as dorii sa stiu daca pot afla numele av cumva,am fost multumit de dansul inasa am ... (vezi toată discuția)
Copii acte din dosar tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, As dorii sa stiu un lucru, firma la care sunt actionar a fost chemata in judecata, prima instanta care a judecat a fost Tribunalul ... (vezi toată discuția)
O veste buna emanuellen emanuellen Cu putin timp in urma v-am povestit si v-am cerut parerea intr-un proces cu Casa de Pensii..DRAGILOR,azi am ajuns ca s-a terminat procesul la Curtea de Apel=D> ... (vezi toată discuția)