As dorii sa stiu un lucru, firma la care sunt actionar a fost chemata in judecata, prima instanta care a judecat a fost Tribunalul Bucuresti, acesta a acordat drept de recurs la Curtea de Apel Buc si dosarul a fost transmis aici, unde s-a judecat si sa dat o sentinta def si irevocabila.
Acum doresc sa consult dosarul ba chiar sa fac o foto copie dupa el pentru ca am nevoie in alt dosar de motivarea celor doua instante si as vrea sa stiu daca in dosarul ajuns la Curtea de Apel Buc voi gasii si motivarea precum si probele depuse la prima instanta( Tribunalul Bucuresti), sau voi fii nevoit sa merg si la TB si sa cer acolo dosarul iar pe cel de la Curtea de Apel sa merg acolo si sa cer dosarul, si daca ma puteti ajuta cu un model succint de cerere ( pentru o fotocopie a dosarului).
dosarul de la curtea de apel il cuprinde si pe cel de la tribunal si se vor intoarce impreuna, cu acelasi nr. de dosar, primul, la instanta mai intai investita- tribunalul; acolo il puteti studia si puteti face copii; nu e necesar un anumit tip de cerere.
avocat Cristina Popescu
Consultare dosar
qwer1234
Buna ziua,
Va rog sa imi comunicati care este procedura pentru a consulta un dosar aflat pe rol la judecatorie?
Sunt administrator la o societate care este ... (vezi toată discuția)