avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna seara. Am o decizie definitva a Curtii de Apel Bucuresti, prin care am castigat.
Ce demersuri trebuie sa fac pentru a recupera taxa+dobanzii,etc? Am fost la registratura Curtii de Apel Buc. si mi-au spus de acolo ca trebuie decizia tribunalului legalizata si depusa pentru ca acolo este trecuta suma de bani care trebuie recuperata. Ce hotarire trebuie sa depun la ANAF si ce alte documente. Trebuie trecut pe vreuna din deciziile celor doua instante mentiunea "ËXECUTORIE" sau trebuiesc legalizate. Pe care trebuie sa o depun sau ce trebuie sa fac concret. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Iasi Paun Geogiana , Avocat 23:19, 10 Ianuarie 2016
Acte necesare:
1. hot de la tribunal - cu forma definitiva (faceti cerere a tribunal pentru f. definitiva puneti hotararea in original + o taxa de 5 lei pentru forma def. - taxa j. timbru o luati de la primarie unde se cumpara taxele judiciare de timbru) tot aici atasati si hotararea de curtea de apel.
2. actele autovehiculului: decizia de calcul, chitanta cu care ati platit taxa, cartea masinii pe Romania, copie buletin (toate acestea in copie) plus hotararea de la curtea de apel - toate aceste acte in copii simple
3. sa completati o cerere de restituire o gasiti pe net sau la finante.
si cam atat.
Sper ca v-am fost de folos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere copie decizie curtea de apel taxa auto mihaiantonio mihaiantonio Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii si ce acte sunt necesare pentru a obtine o copie de pe decizia Curtii de Apel cu privire la procesul pe care il ... (vezi toată discuția)
Eliberare hotarire marryy_lm marryy_lm ma confrunt cu urmatoarea problema: am avut un proces la judecatoria sector 3 unde am cistigat ,dar la apel si recursul care a fost la curtea de apel am ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarire redinciucconstantin redinciucconstantin o hotarire a curtii de apel se legaliziaza la curtea de apel sau si la tribunalu de care apartii sau cum se procedeaza (vezi toată discuția)