avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,as avea nevoie de o informatie cu privire la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,as avea nevoie de o informatie cu privire la detasarea ...

Buna ziua,as avea nevoie de o informatie cu privire la detasarea unor angajati in strainatate.Avem incheiat un subcontract cu o companie din Germania pentru efectuarea unor prestari de servicii,iar pentru realizarea acestora o parte dintre angajati dorim a ii detasa in tara respectiva.Intrebarea mea este daca in situatia in care remuneratiile lunare sant efectuate de catre societatea din Romania,acestea fiind in egala masura cu cele din Germania ce documente sant necesare pentru detasarea acestora?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: crycris80 , utilizator 14:07, 27 Octombrie 2020
1. Decizie de detasare.

2. Formularul A1 care se elibereaza de catre Casa de Pensii.
Va rog, este posibil sa imi dati un model de decizie?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular portabil a1 RuxandraLarisa RuxandraLarisa Stie cineva daca un agent de munca temporara ce trimite angajatii sa lucreze in UE e obligat sa emita formularul A1? Mentionez ca angajatii lucreaza cu ... (vezi toată discuția)
Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)
Obtinere formular a1 sicabboy sicabboy Sunt intetesat sa aflu detalii (pasi, impedimente, indicatii) de la o persoana care a mai facut demersuri pentru obtinerea formularului A1 de la ... (vezi toată discuția)