avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună!Poate cineva să-mi spună cât costă o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună!Poate cineva să-mi spună cât costă o succesiune pt.un ...

Bună!Poate cineva să-mi spună cât costă o succesiune pt.un apartament de 56 mp.situat în Alba Iulia,încadrat în zona A,succesiunea se face după părinți,tata decedat în 2008,iar mama în 2020,menționez că după tata nu s-a făcut succesiunea,sunt unic moștenitor,sora mea a cedat partea în favoarea mea. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:11, 27 Octombrie 2020
Buna ziua,
Mergeti la un notar, sau mai multi, din Alba si o sa aflati.
Fiecare notar are propriul tarif

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata vrea să renunț la cota mea din moștenirea după mama, dar eu nu sunt de acord cu asta. cum să fac, care e procedura? Anngellicca Anngellicca Buna ziua! Am si eu o intrebare. In luna august mama a decedat, iar acum tata ma cheama pt succesiune, dar eu nu sunt de acord cu cedarea drepturilor. Pot ... (vezi toată discuția)
Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)
Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)