avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna.ziua socrul meu a decedat in martie sotul meu mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna.ziua socrul meu a decedat in martie sotul meu mai are o ...

Buna.ziua socrul meu a decedat in martie sotul meu mai are o sora care este in Spania si mama lui.Ne rugam.de sora lui sa vina sa facem.succesiunea dar ea nu ne da nici un raspuns (sora) .
Se poate deschide in lipsa ei?Daca ea nu vrea sa vina sau macar sa trimita de acolo de la notar.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:47, 27 Octombrie 2020
da, mergeti la notar si apoi in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! se da urmatoarea situatie! tatal sotului meu (decedat) ... LeoRamona76 LeoRamona76 Buna seara! Se da urmatoarea situatie! Tatal sotului meu (decedat) a lasat mostenire copiilor lui o casa. Socrul meu mai avea o sora care la randul ei avea un ... (vezi toată discuția)
Succesiune unul din parinti livia234 livia234 Buna ziua! Am o problema legata de succesiunea unuia din parinti! Totul a inceput acum 6 ani dupa moartea tatalui meu cand mama impreuna cu surorile mele au ... (vezi toată discuția)
Succesiune Ramona84cory Ramona84cory Bună, o întrebare am și eu..... Succesiunea după socrul meu este făcută, acum a murit soacra mea în urma căruia au rămas 2 copii, soțul meu și ... (vezi toată discuția)