avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ramburs credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ramburs credit ipotecar

Buna seara, doresc sa rambursez o suma de bani pentru un credit ipotecar, ce sa aleg scaderea perioadei sau a ratei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: chele cezar , utilizator 13:45, 30 Octombrie 2020
Amandoua sunt bune,dar depinde de dumneavoastra care varianta va avantajeaza.Daca scadeti perioada ramane aceeasi suma lunara de plata dar scade din baniidati bancii.Daca rambursati din suma imprumutata se pastreaza perioada dar scade din rata lunara. Sunt banci care are si varianta mixta de rambursare anticipata. Depinde de calculele dumneavoastra lunare ce si cum va avantajeaza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit franci elvetieni cris7821 cris7821 Buna seara! Am rugamintea daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema. Eu (codebitor) si sotul (imprumutat) avem un credit de consum in franci elvetieni din ... (vezi toată discuția)
Scadentar la un credit in euro simonaluana simonaluana buna ziua, nu stiu daca am nimerit bine sectiunea, dar daca tot sunt aici as avea urmatoarea speta: o cunostinta a luat un credit in euro de la o banca, in ... (vezi toată discuția)
Caut persoana specializata in verificarea calculatiei ratelor bancare FLORENTYUS FLORENTYUS Buna ziua, caut o persoana specializata care sa ma ajute in verificarea calculatiei ratelor bancare. Mentionez ca am achitat in avans o suma la un credit ... (vezi toată discuția)