avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Proces castigat cu BRD Asigurari de viata +BRD
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Proces castigat cu BRD Asigurari de viata +BRD

Bună seara. În urma decesului tatălui meu am rămas să plătesc ratele restante. Am făcut dosarul pentru BRD Asigurări de viață pentru a se acoperi suna restanta dar a fost refuzat pe motiv că tatăl meu avea doua valori tensionale mai mari in ultimii 5 ani. Am deschis proces pe care l-am castigat. As vrea sa stiu cand voi primi valoarea ratelor plătite înapoi ( pe perioada procesului am terminat de platit creditul ). Pana acum am primit doar cheltuielile de judecată. Mulțumesc mult pentru răspuns.
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2020
Bibi2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bibi2009 , utilizator 19:15, 27 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul.il.aveti în sentința respectiva ,dvs stiti ce ati solicitat și ce v-a admis instanta.Daca nu va descurcati mergeți cu hotărârea la un av pt o consultatie sau la executor pt a incerca sa o puneti in executare.
Soluția a fost : obliga BRD Asigurări de viață să achite reclamație BRD Society Generale SA suma pentru acoperirea creditului contractat de defunctul V.M. . Doar că până la finalizarea procesului eu am plătit lunar toate ratele acoperind toată valoarea restanta. Cum ar trebui să procedez acum? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire asigurare credit nevoi personale, persoana decedata ciprianbur ciprianbur Sunt in urmatoarea situatie. Tatal meu a decedat si avea un credit de nevoi personale cu asigurare inclusa. Acum banca, a decis ca asigurarea nu acopera ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mama mea (decedata) a avut un credit la raiffeisen ... Eu Tudor Eu Tudor Buna ziua. Mama mea (decedata) a avut un credit la raiffeisen bank cu asigurare de viata la uniqa, asigurarea a acoperit o parte din creditul restant deoarece ... (vezi toată discuția)
Asigurare in caz de deces-recuperare de la firma de asigurari andwu andwu Buna ziua si multumesc anticipat ptr raspunsuri. Tatal meu a contractat un credit de consum cu BRD Finance incheind totodata o polita de asigurare atasata la ... (vezi toată discuția)