Bună seara. În urma decesului tatălui meu am rămas să plătesc ratele restante. Am făcut dosarul pentru BRD Asigurări de viață pentru a se acoperi suna restanta dar a fost refuzat pe motiv că tatăl meu avea doua valori tensionale mai mari in ultimii 5 ani. Am deschis proces pe care l-am castigat. As vrea sa stiu cand voi primi valoarea ratelor plătite înapoi ( pe perioada procesului am terminat de platit creditul ). Pana acum am primit doar cheltuielile de judecată. Mulțumesc mult pentru răspuns.
Raspunsul.il.aveti în sentința respectiva ,dvs stiti ce ati solicitat și ce v-a admis instanta.Daca nu va descurcati mergeți cu hotărârea la un av pt o consultatie sau la executor pt a incerca sa o puneti in executare.
Soluția a fost : obliga BRD Asigurări de viață să achite reclamație BRD Society Generale SA suma pentru acoperirea creditului contractat de defunctul V.M. . Doar că până la finalizarea procesului eu am plătit lunar toate ratele acoperind toată valoarea restanta. Cum ar trebui să procedez acum? Mulțumesc