avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare bani bilete avion.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare bani bilete avion.

Buna ziua!
Vin aici cu o întrebare pe care presupun ca și-o pun mulți in ziua de azi in contextul pandemiei de sars-cov2, și anume : cum pot recupera contravaloarea biletelor de avion ca re au fost anulate?
Am luat legătura cu compania aeriana și au zis sa fac o cerere și in termen de 10 săptămâni am sa primesc bani in cont, acum se împlinesc 15 săptămâni de când cererea a fost aprobată .
Ce sfaturi îmi puteți da sau un cabinet de avocatura specializat , rutinați cu aceasta procedura de recuperare a banilor.
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2020
Paduraru valentin, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)
Returnare bani pt bilet de zbor anulat Allyne3 Allyne3 Buna ziua, Am un bilet de avion care a fost anulat anul trecut in urma restrictiilor de calatorie in contextul pandemiei (zbor anulat), pentru care am cerut ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera banii ?!? Alexandru0312 Alexandru0312 Buna seara, Am o problema cu o companie aeriana care imi prelungeste foarte mult operatiunea de rambursare a contravalorii biletelor de avion anulate. In ... (vezi toată discuția)