avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Încălcare de proprietate...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Încălcare de proprietate...

Încălcare de proprietate

Vecinul meu a distrus gardul grădinii și a tăiat copacii de pe proprietatea mamei mele, care erau pe linia de hotar, dar cu trunchiurile și ramificatia în curtea mamei. Apoi, acesta a construit un alt gard, pe proprietatea lui, de data aceasta. Întrebarea mea este, cui sa ma mai adresez pentru a fi tras la răspundere, dacă demersurile mele făcute către primărie și politie, au rămas fără efect? Cum pot sa. l oblig pe vecin sa. mi pună plasul meu de gard la loc? Și sa-mi planteze copacii tăiați abuziv din proprietate?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2020
litan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:52, 28 Octombrie 2020
Trebuie sa formulati o actiune in raspundere civila delictuala, solicitand repararea prejudiciului material cauzat!
Ati putea formula si plangere penala pentru distrugere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare de proprietate,distrugere si plac cadastral ce nu poate fi efectuat... litan litan Buna seara. Vecinul mamei mele i.a incalcat proprietatea taindu.i copacii din gradina si desfacandu.i gardul construit cu mai bine de 15 ani in urma,pe motiv ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu vecinii de gradina ana20162016 ana20162016 Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema .Avem la tara o gradina undeva la cateva sute de metri de casele satului , mostenita de la ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi apar proprietatea din mediul rural atunci cand nu am gard? ana_stan22 ana_stan22 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie neplacuta. Am cumparat de curand o casa la tara, veche, fara gard. Nu am posibilitatea financiara de a face in acest ... (vezi toată discuția)