avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot beneficia de legea 87/2020
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot beneficia de legea 87/2020

Buna ziua. Am cumparat o casa si terenul de sub casa. Casa si terenul au fost cumparate de precedentul prorietar prin legea 112/1995. Eu am preluat si contractul de inchiriere de la Primarie pentru restul curtii (teren intabulat pe Primarie). Pot beneficia de legea 87/2020, chiar daca nu sunt cel care a obtinut imobilul prin legea 112 ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CarmenBalaceanu , utilizator 08:12, 29 Octombrie 2020
Puteti. Depuneti cerere la primarie urmata de mai multe documente. Contract in copie legalizata, contractul de inchiriere asemnea. Situatie juridica privind terenul. sitiuatie privind Legea 10/2001, fiscal, Pentru mai multe detalii primaria in cauza va poate solicita si alte documente.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt proprietarea unei locuinte care a fost achizitionata prin ... oana ristea oana ristea Sunt proprietarea unei locuinte care a fost achizitionata prin legea 112 /1995. Acest locuinta face parte dintr-un fost imobil nationalizat. La aceeasi adresa ... (vezi toată discuția)
Dobandire drept de proprietate teren curte casa conform legii 87/2020 amk1243 amk1243 Buna ziua. As dori sa obtin informatii legate de demersul si pasii pe care trebuie sa ii fac pentru ca sa obtin terenul din curtea casei dobandite prin legea ... (vezi toată discuția)
Legea 87/2020 ely75 ely75 Bună ziua. Mama mea a cumpărat în anul 1997 o casă în baza Legii 112/1995 . Acum un an a depus o cerere la Comisia locală pentru stabilirea dreptului ... (vezi toată discuția)