avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie ANAF venit din inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie ANAF venit din inchiriere

Declaratie ANAF,

Am o cunostinta care lucreaza in Italia si si-a inchiriat apartamentul aici in Romania. Vrea sa isi platesca impozitul pentru venitul obtinut din chirie. Ce declaratie trebuie sa depuna? Cum poate face plata impozitului? Se poate si online? Poate plati si depune declaratia din Italia?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 09:18, 29 Octombrie 2020
Trebuie să depună declarația unică. Poate fi depusă și online, dar trebuie să facă demersuri ca să-și facă cont în SPV. Să caute pe site-ul ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere imobil MihaiGherasim MihaiGherasim Bună ziua, tuturor! Soția mea a făcut un contract de vânzare-cumpărare cu părinții ei pentru o garsonieră. La momentul respectiv eram deja ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. ... victormac victormac Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. Acesta îmi cere înregistrarea contractului la ANAF pentru al putea deconta chiria. ... (vezi toată discuția)
Închiriere apartament Crissi Crissi Dacă locuiesc in străinătate și am un apartament in România care vreau sa îl închiriez trebuie sa fac declarație de venit? Dacă da, unde (adresa ... (vezi toată discuția)