avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! În data de 07. 02.2019 am fost depistat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! În data de 07. 02.2019 am fost depistat cu dovada ...

Bună seara! Sunt șofer profesionist.
În data de 07. 02.2019 am fost depistat cu dovada expirata din data de 06.02.2019 (dovada pe care o prelungeam în fiecare luna în urma unui accident).
Mi s.a făcut dosar penal..ca mai apoi sa ma mai prindă încă de doua ori conducând fără permis....
Primul dosar și al doilea sau contopit în unul rămânând doar cu doua....
Dosarele sunt încă la parchet iar din 2019 aștept
Acum și întrebarea mea....
Am vreo șansă să îmi recuperez permisul și cum?
Mulțumesc!!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2020
,
Cat dureaza solutionarea dosarului penal, aveti dreptul de conducere suspendat. Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Mulțumesc frumos!!
Dar au trecut doi ani....cat va trebui să mai aștept pana la soluționarea cazului??
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal trebuia sa vi se solutioneze dosarul avand in vedere durata cercetarilor. Pentru celeritate angajati-va avocat care sa va acorde asistenta juridica si reprezentare.
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - situație neclara Florin Cruceanu Florin Cruceanu Buna seara! In data de 26.02.2019 am fost depistat de un echipaj al Serviciului Rutier conducând cu viteza de 115km/h in localitate, fiindu-mi suspendat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat Norbert.Kovacs Norbert.Kovacs Salutare, in data de 14.11.2018 am primit o instiintare sa predau permisul de conducere din cauza ca am cumulat 17 puncte de penalizare in mai putin de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru consum substanțe interzise Omuletz94 Omuletz94 Acum o lună mi s-a retinut permisul de conducere fiind testat cu aparatul drug test si depistat cu k3t se recomanda analize de laborator iar amp la fel, ... (vezi toată discuția)