avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Transfer tutela adult interzis
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Transfer tutela adult interzis

Pentru a transfera tutela unui adult pus sub interdictie, este nevoie de avocat?
Bunica mea (80 ani) este tutorele si insotitorul mamei mele (61 ani). As vrea sa transfer tutela doar la mine. Stiu ca acesta lucru se face doar in instanta... De aceea intreb daca este nevoie sau nu avocat. Daca nu am nevoie de avocat, cum as putea face? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
Monitulescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Tutela mamei bolnava de schizofrenie al1na85 al1na85 Buna seara ... Mama si cele 2 surori ale ei tocmai au mostenit un apartament in urma decesului parintilor. Mama este bolnava de schizofrenie gradul 2 ... ... (vezi toată discuția)
Intretinere sotie cfinica cfinica Va rog sa-mi indicati cum pot obliga tatal sa-si respecte obligatia de intretinere a sotiei....mama nu a avut serviciu...acum au o virsta inaintata... Mama ... (vezi toată discuția)
Punerea sub interdictie si obtinerea tutelei pentru o persoana matura cu handicap mintal. IustinCucuteanu IustinCucuteanu Buna ziua, Numele meu este Iustin si ma confrunt si eu cu o situatie neplacuta. Unchiul meu, in varsta de 50 de ani, este diagnosticat cu retard mintal ... (vezi toată discuția)