avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, băiatul meu este condamnat 1 an și 4 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, băiatul meu este condamnat 1 an și 4 luni cu executare ...

Bună ziua, băiatul meu este condamnat 1 an și 4 luni cu executare conf cod penal art. 335 și 336,data propozabila de liberare este de 17 05.2021,a fost arestat pe data de 28.06.2020, începând cu data de 27.07. 2020 a început sa efectueze munci în cadrul penitenciarului pentru zile recompensa, la cabinetul medical al penitenciarului, întrebarea mea este când poate face cerere de eliberare condiționată sau data probabila de liberare a copilului meu și dacă are șanse cu un avocat să-l reprezinte în instanta pentru cererea de eliberare condiționată.
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:46, 29 Octombrie 2020
Buna ziua, cererea pentru eliberarea conditionata se face dupa executarea a cel putin 2/3 din pedeapsa dispusa. In cazul fiului dvs., acest termen s-ar implini dupa executarea aproximativa a 10 luni si jumatate. In aproprierea datei de implinire a fractiei puteti lua legatura cu un avocat care sa il reprezinte sau i se poate atribui un aparator din oficiu pentru cererea de eliberare conditionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata veronikaa veronikaa Buna ziua, Sotul meu este a fost condamnat definitiv 2 ani cu executare anul acesta (luare de mita), el fiind arestat din data de 08.09.2011. Are un ... (vezi toată discuția)
Liberarea condiționată Simonadobrin Simonadobrin Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de ... (vezi toată discuția)