avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Pot beneficia de concediu medical daca am ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Pot beneficia de concediu medical daca am doar trei ...

Buna ziua,
Pot beneficia de concediu medical daca am doar trei saptamani de la angajare si am fost carantinat la domiciliu fiind contact direct al unui bolnav de Covid - 19?
Cel mai recent răspuns: acirneanu , utilizator 20:09, 29 Octombrie 2020
Inainte de aceasta angajare ce statut ati avut?
Nu lucram dar eram coasigurat al sotiei din 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mă numesc corina și am 25 de ani. Țin să precizez ... Ana-Maria Moruz Ana-Maria Moruz Buna ziua, Mă numesc Corina și am 25 de ani. Țin să precizez că este o situație cu care nu am mai avut de a face până în prezent. Cazul meu este ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna & covid 19 Eusunntbabas Eusunntbabas Concediu de odihna & Covid 19 Buna ziua! Am nevoie de un raspuns urgent de la dumneavoastra!! Sunt instructor de educatie, lucrez cu DGASPC. Astazi s-au ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Addryana Addryana Situatie : Scoala post liceala: 2013-2014 = anul 1 2014-2015= anul 2 2015-2016= anul 3 Sept 2016- April 2017= somaj(09-04) 13.06.2015- nastere copil 1 ... (vezi toată discuția)