avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Ajutor... am fost furată la contract cu 7000lei in 6 ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Ajutor... am fost furată la contract cu 7000lei in 6 luni

Buna seara am contact de 8h am lucrat fara lipsuri sau semnarea unui act adițional la m9dificarea contractului ..ulterior am aflat de la anaf ca am doar jumătate din salariul minim la adeverința fiscală care sunt sancțiunile legale si daca pot recupera ce au furat din contract?E totuși o firmă cu renume din 2002 pe piata

Alte discuții în legătură

Act aditional de reducere a timpului de munca diana_i diana_i As avea o intrebare - de cate ori poate fi modificat timpul de lucru prin act aditional. Mai exact - angajatii nostri sunt cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Fals sub semnatura liviurobertdavid liviurobertdavid Buna seara. Am o problema: in data de 12 Ianuarie 2016 m-am angajat la o firma. Mi-a spus ca voi fi cu contract. Nici pana astazi, 10 Martie, nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Angajat cu contract romanesc si munca prestata la o societate spaniola Anonim 79 Anonim 79 Sunt sofer profesionist angajata la o societate romaneasca, dar am lucrat pe camionul altei societati spaniole, pe un camion inmatriculat in Spania !Cat este ... (vezi toată discuția)