avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Refuzul contabilului de a inapoia actele in original
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Refuzul contabilului de a inapoia actele in original

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti cum procedam cu firma de contabilitate care nu ne inapoiaza actele in original, in ultimii 2 ani nu am primit niciun act inapoi, De asemenea, ce documente contabile lunare/trimestriale/anualetrebuie sa anexeze contabilul dosarului cu acte. Dorim sa ii transmitem o instiintare oficiala prin care solicitam aceste acte. O baza legala cu privire la aceste aspecte ? Am primit la inceputul colaborarii un contract foarte sumar, in care contabilul nu raspunde de mai nimic.
Totodata, a solicitat rezilierea contractului, insa soldurile nu sunt reglate, conform fiselor primite de la clienti/furnizori.
Cum putem proceda, pentru a rezolva aceasta problema.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2020
office@euricomtrade.ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Reglari contabile dga dga in cazul in care, in trecut au fost facute inregistrari contabile gresite, privind platile catre furnizori, cat si incasarile de la clienti, cum putem regla ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa helenita helenita buna seara , cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata budesculucian budesculucian Buna ziua, Am primit o notificare de la Kredyt Inkaso Investments prin intermediul unui birou executor judecatoresc pentru un contract incheiat cu Telekom ... (vezi toată discuția)