avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Somatie de plata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Somatie de plata

Buna ziua,

Am primit o notificare de la Kredyt Inkaso Investments prin intermediul unui birou executor judecatoresc pentru un contract incheiat cu Telekom Romania Communications in anul 2010, care s-a reziliat undeva prin anul 2013.
In 2013, am solicitat rezilierea contractului si am semnat un contract cu un alt furnizor insa facturile de la Telekom au continuat sa apara; ulterior, acestea s-au oprit si am crezut ca si-au dat seama de sumele facturate eronat si au reglat balanta contului.
In momentul de fata, as dori sa stiu cum se poate proceda in aceasta situatie. Tin sa mentionez faptul ca nu am dovezi cu privire la solicitarea de reziliere (nu stiu daca cei de la Telekom le pastreaza atata timp), singura dovada care ar putea fi folosita, poate fi contractul incheiat cu noul operator de la vremea respectiva.
Problema mea este ca aceasta suma este una care nu se justifica, pe perioada cat am folosit serviciile acestora, toate facturile au fost achitate la timp.

Ce spuneti?
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 21:45, 28 Septembrie 2021
Buna seara,
In opinia mea sunt mai multe aspecte ce trebuiesc lămurite legate de rezilierea contractului, data ultimei facturi și data când ați primit notificarea de la executor. Va sugerez sa contactati un avocat, in principiu ar fi vorba de prescripție.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o dilema si sunt grea la capitolul receptionare, ... AdrianaNico AdrianaNico Buna ziua, am si eu o dilema si sunt grea la capitolul receptionare, am facut portarea de la telekom la orange, nu am stiut ca trebuie sa fac in scris ... (vezi toată discuția)
Cesiunea de contract de credit este acelasi lucru cu cesiunea de creanta? Dragos Constantin Dragos Constantin Buna ziua. Sunt executat silit din cauza unui contract incheiat cu BRD in 2012. Am primit notificarea in 2014 in care scrie ca: a fost cesionat [b]dosarul ... (vezi toată discuția)
Proces kredyt inkaso RoxanaRRR RoxanaRRR In 2013 am incheiat cu Vodafone un contract pe care l-am onorat pana in 2016 cand nu am mai putut sa il onorez si am vrut sa reziliez contractul dar mi-au ... (vezi toată discuția)