avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.Am facut un credit acum 2 ani jum.De 4 luni ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.Am facut un credit acum 2 ani jum.De 4 luni nu am mai ...

Buna ziua.Am facut un credit acum 2 ani jum.De 4 luni nu am mai reusit sa mi plătesc ratele.Acum ma suna de la o firma de recuperare sa platesc cel putin jumatate din sumă ca sa evit executarea silita.Nu am de unde sa platesc atatia bani.Le am propus sa platesc in noiembrie si decembrie cate 400 de lei,in ianuarie pot plati mai mult (cam 2000 de lei),urmand ca din ianuarie in termen de 6 luni sa achit datoria integral.Au zis ca nu se poate ca trebuie sa achit acum.Le am explicat ca nu e rea vointa din partea mea si vreau sa mi achit creditul.Ce sfat puteti sa imi dati?Ma suna o data la 2 zile.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 30 Octombrie 2020
Este vorba despre executor judecatoresc sau firma de recuperare ?
Cu executorul judecatoresc cu acordul creditorului,puteti negocia incheierea de angajament de plata
Bună ziua.firma de recuperare

ynocentta a scris:

Este vorba despre executor judecatoresc sau firma de recuperare ?
Cu executorul judecatoresc cu acordul creditorului,puteti negocia incheierea de angajament de plata

Atentie sporita cu firmele de recuperare
Legal,pentru recuperarea debitului,era obligatoriu sa vi se comunice somatie de plata si nu telefon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa scap de executare silita?? tusu tusu Buna ziua, in ianuarie 2015 am luat un imprumut de[b] 400 [/b]de lei de la o societate gen \\"credit pana la salariu\\", cu dobanzi enorme. in fine, trebuia ... (vezi toată discuția)
Somatie la plata intretinerii merlinskl merlinskl Buna ziua Ma poate ajuta cineva in legatura cu pasi care trebuie facuti ca sa pot esalona datoriile catre asociatia de propietari... Am primit o somatie de ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii unei executari silite maimagda maimagda buna, am o problema legate de o executare silita; am in ramas in urma cu plata ratelor la un credit ipotecar cu vreo 5 luni am fost notificati de banca prin ... (vezi toată discuția)