avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpar un apartament -proprietari eu si mama.Mama face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpar un apartament -proprietari eu si mama.Mama face imprumut ...

Cumpar un apartament -proprietari eu si mama.Mama face imprumut la banca pentru a obine suma necesara de bani pt cumpararea apartamentului. Pentru asta tata gireaza pe mama. Este obligatoriu ca si tata sa fie coproprietar?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 14:38, 30 Octombrie 2020
Mama și tata sunt soți? Căsătoriți sub regimul comunității legale? Convenționale?
Dacă da, veți fi 3 coproprietari. Partea mamei din bun va fi și a tatălui totodată.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2020
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi sot in caz de divort ursica ursica Sunt casatorita si impreuna cu sotul meu si cei doi copii minori locuiesc intr-un apartament din Bucuresti cumparat pe numele tatalui meu. Pentru ... (vezi toată discuția)
Este necesara prezenta ambilor soti la semnarea actului de vanzare-cumparare??? octavr octavr Buna ziua, Mama mea ar dori ca in aceasta iarna sa achizitioneze un apartament numai cu banii castigati de ea. Intrebarile mele ar fi: 1. Este obligatoriu ca ... (vezi toată discuția)
Regimul comunitatii conventionale irinaa88 irinaa88 Iubitul meu a cumparat luna trecuta un apartament cu creditul prima casa(creditul facut doar pe numele lui).eu sunt trecuta ca si coplatitor.. Peste putin timp ... (vezi toată discuția)