avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie terasa fara acordul vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie terasa fara acordul vecinilor

Buna ziua!
Bar (aflat la parterul unui bloc) care s-a deschis in 2005, cu acordul vecinilor din anul respectiv (2005) are dreptul la autorizatie pentru terasa in anul 2020, pe baza acordurilor vecinilor din 2005?
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2020
gyongyigal, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:40, 30 Octombrie 2020
nu.ii trebuie acord actual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa bar calecsa calecsa Buna ziua Am un bar deschis la parterul unui bloc destinat pentru spatii comerciale nu transformat din apartament in spatiu comercial si as dori sa deschid ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as vrea sa știu și eu dacă pentru autorizatia de ... George G George G Buna ziua! As vrea sa știu și eu dacă pentru autorizatia de funcționare a unui bar este necesar acordul vecinilor. Situația sta în felul următor: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vecinul de la parterul blocului s-a extins cu o anexa ... Marian17051990 Marian17051990 Buna ziua, Vecinul de la parterul blocului s-a extins cu o anexa lipita de balcon ,constructia fiind in urma cu 25 de ani si avand autorizatie . Eu locuiesc ... (vezi toată discuția)