avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut un proces cu Kruk, pe care l am castigat. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut un proces cu Kruk, pe care l am castigat. Judecatorul ...

Am avut un proces cu Kruk, pe care l am castigat. Judecatorul nu s a pronuntat in niciun fel pe cheltuieli.Care credeti ca este motivul? Este posibil ca avocatul care m a reprezentat, sa nu fi depus la dosar niciun act doveditor pt cheltuielile mele de judecata? Stiu ca de obicei, cel care pierde, trebuie sa plateasca cheltuielile de judecata, inclusiv onorariul. Se mai poate face ceva in acest sens? Sa mi pot recupera banii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:20, 23 Noiembrie 2020
Întrebați avocatul, daca solicita se consemna in hotarare...se pot solicita pe cale separata prin alt proces, la care veți timbra
Verificați.ultima încheiere de sedinta precum.si sentința cand va fi motivata si o sa va lămuriți daca s-au solicitat,daca a fost o omisiune a judecătorului etc.
Vedeti ce zice avocatul.
Acesta își poate da seama care este problema.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util


Am avut un proces cu Kruk, pe care l am castigat. Judecatorul nu s a pronuntat in niciun fel pe cheltuieli.Care credeti ca este motivul?


Motivele nu pot fi decat trei, in acest caz:

- avocatul nu a solicitat cheltuieli de judecata;
- a solicitat cheltuieli de judecata dar nu a depus la dosar dovada lor;
- a solicitat cheltuieli de judecata si a depus dovada , insa judecatorul a omis sa se pronunte in ceea ce priveste acest capat de cerere.

Verificati dosarul si vedeti ce s-a intamplat, solutiile sunt diferite in functie de motivele pentru care nu vi s-au acordat cheltuielile de judecata .
Pe calea unui proces separat se pot acorda cheltuieli de judecata doar in anumite conditii.

Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2020
Cabinet de Avocat - Ciurea Cristina, Avocat
Multumesc tare mult pentru raspuns. Chiar m ati luminat :)
Verificarea dosarului presupune solicitarea acestuia la judecatoria unde a avut loc procesul?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)
Contestatie admisa - cheltuieli de judecata respinse onelu onelu Buna ziua, Tocmai mi-a fost [b]admisa[/b] contestatia la decizia de concediere intr-un proces impotriva fostului angajator la TMB, insa s-a [b]respins[/b] ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata moldoveanudaniela moldoveanudaniela buna seara! va rog f mult sa ma lamuriti intr-o problema! am castigat un proces civil,hotararea a fost definitiva si irevocabila,in data de 22 august ... (vezi toată discuția)