avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Autorizarea jucariilor handmade?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Autorizarea jucariilor handmade?

Buna! Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie legata de autorizarea jucariilor handmade? De unde se incepe, ce presupune, unde trebuie mers si asa mai departe? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Forma juridica, coduri caen și handmade Andreea.Rogo Andreea.Rogo Bună ziua! De ceva timp mă gândesc să duc la nivelul următor pasiunea mea pentru croșetat. Aș vrea să îmi fac o forma juridică și nu știu de unde ... (vezi toată discuția)
Înregistrare marcă osim biancat37 biancat37 Bună ziua! Nelămuririle mele sunt în legătură cu următoarea situație: am un PFA, evident înregistrat cu numele meu, însă magazinul meu online are ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa cu diploma de bacalaureat MirelaPav MirelaPav Buna ziua, as dori sa îmi deschid un pfa. Îmi puteți spune dacă îl pot deschide cu diploma de bacalaureat? Am făcut liceul matematica informatica. Și ca ... (vezi toată discuția)