Nelămuririle mele sunt în legătură cu următoarea situație: am un PFA, evident înregistrat cu numele meu, însă magazinul meu online are o altă denumire, ex. jucariimariahandmade.ro, în urmă cu 2 ani când am ales această denumire, am făcut o cercetare la nivel național, vânzările având loc doar național, iar 'maria' nu mai este folosit de nimeni altcineva pentru activități comerciale, nici în alte combinații de cuvinte, eu utilizez 'maria' scris simplu, exclusiv în imaginile de profil pe site-urile de socializare și pe pagina principală din site, în rest folosesc peste tot 'jucării maria handmade'.
De curând am dat peste o societate din Olanda care se ocupă cu facilitarea plăților online care se numește 'maria payments' , folosind maria.com și logo-ul de 'maria' simplu.
Întrebarea mea este următoarea, daca 'maria' este folosit (să zicem că ar fi chiar înregistrat deja la OSIM), eu aș putea avea neplăceri pe viitor continuând să folosesc 'jucarii maria handmade'? Aș fi dispusă să renunț la folosirea 'maria' simplu în anumite circumstanțe dacă asta ar fi o problemă, ba chiar să înregistrez eu denumirea mea completă, doar că nu știu dacă se poate și dacă în acest moment risc ceva folosind această denumire.
Apreciez orice sfat, sper că m-am putut face cât de cât înțeleasă.