avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se pot cumula reducerea vârstei de pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se pot cumula reducerea vârstei de pensionare datorata grupei ...

Se pot cumula reducerea vârstei de pensionare datorata grupei de munca cu reducerea datorata legii pentru zonele
cu poluare remanenta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 31 Octombrie 2020
Cele doua reduceri de varsta nu se pot cumula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul reducere varsta pensionare mig03 mig03 Buna ziua, se poate cumula reducerea la varsta de pensionare obtinuta prin grupa I-a si a II-a de munca de dinainte de 2001 cu reducerea de 2 ani pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt nascuta in data de 10 esptembrie 1962 si am un ... vanatorul vanatorul Buna ziua, Sunt nascuta in data de 10 esptembrie 1962 si am un stagiu total de cotizare de 39 ani si 6 luni, din care 9 ani si 5 luni in gr. II . Deasemenea ... (vezi toată discuția)
Se pot cumula reducerile varstei de pensionare ? mauritz mauritz Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca reducerea varstei standard de pensionare din Art.55 (1) a) Tabel 1 si reducerea din Art.65 conform Art.60 se pot cumula ... (vezi toată discuția)