avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua , sunt proprietarul locuintei si am o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua , sunt proprietarul locuintei si am o relatie de concubinaj ...

buna ziua , sunt proprietarul locuintei si am o relatie de concubinaj de 15 ani , pe pacursul relatiei concubina a sustinut ca fostul barbat este decedat, acum a venit o citatie de divort de la fostul sot. nu ne mai intelegem , um trebuie sa procedez prin evacuare. multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:29, 31 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deschideti proces.
va multumesc, o zi buna in continuare. inainte de a deschide proces trebuie ade umblat si la politie ?
acest răspuns util
Politia nu va poate ajuta.
acest răspuns util
Poliția nu are atribuții în astfel de situații.Discutati cu un av pt a demara în instanta procedura evacuarii
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sora mea data afara din apartament mihaigeorgescueu mihaigeorgescueu Buna ziua! Sora mea a locuit in concubinaj 12 ani cu un barbat care a decedat! Ea a locuit in apartamentul acestuia (proprietate personala). Dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Drepturi concubinaj Selina79 Selina79 Tatal meu a decedat in data de 27.05.2015. Garsoniera in care a locuit pana in momentul decesului se afla in proprietatea sa personala dar si a mamei mele. ... (vezi toată discuția)
Succesiune Toppo Toppo Buna seara as avea nevoie urgent de cateva lamuriri: Mama a trait in concubinaj mai bine de 30 de ani rezultand din aceasta relatie un copil(fratele ... (vezi toată discuția)