avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victima, Buna ziua, Pe data de 15 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victima, Buna ziua, Pe data de 15 August 2020 ...

Accident rutier cu victima,

Buna ziua,

Pe data de 15 August 2020 s-a întâmplat ceea ce orice șofer nu își dorește, am lovit o doamna gravida pe trecerea de pietoni . Diagnosticul :fractura bimaleolara ,sarcina fara probleme , zile de îngrijire conform certificat medico-legal 80 . Ghipsul i-a fost dat jos pe 14 Octombrie. Doamna a fost foarte cum se cada și nu a dorit absolut nimic , a zis ca tot ce își dorește e sa fie despăgubita de asigurător.
Având pana în 90 de zile îngrijire medicala clar nu o meargă pe proces penal ,prin urmare o fie permisul suspendat 3 luni și amenda aferenta .

Întrebarea este : doamna nu a primit nici un răspuns de la asigurător si prin urmare a deschis proces împotriva lui ,ce pot sa patesc eu ? Trebuie sa imi angajez avocat ? O sa fiu nevoit sa plătesc o parte din daunele solicitate de victima ? Masina si asigurarea sunt pe numele mamei .
Va mulțumesc anticipat pentru ajutor !
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2020
Nicolae Dianu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 19:37, 2 Noiembrie 2020
Asigurătorul RCA răspunde către terți, în cazul dumneavoastră, pentru prejudiciul cauzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu pieton. cum mă adresez instanței civile când victima ... garetbora garetbora Accident cu pieton. Cum mă adresez instanței civile când victima vrea sa se înțeleagă cu mine, și dorește doar sa fie despăgubit? (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala din culpa gabrielconstantin gabrielconstantin Buna ziua, Pe data de 10.07.2016 am fost implicat intr-un accident rutier in care nu am acordat prioritate iar victima a fost o tanara motociclista. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, pretentii pasager kaspersky0913 kaspersky0913 Buna seara, In primul rand vreau sa va multumesc pentru timpul acordat si pentru ca cititi aceasta intrebare, apreciez. Iar acum ca sa trec direct la ... (vezi toată discuția)