avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Obtinere fiscal pt vanzarea masinii
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Obtinere fiscal pt vanzarea masinii

Buna ziua! Am o intrebare, va rog si anume : as vrea sa imi vand masina din Romania, eu fiind in Germania. Cu aceasta pandemie, as fi carantinat in ambele tari si nu imi permit. As avea vreo posibilitate sa obtin fiscalul prin alta persoana sau exista vreo solutie de a vinde masina fara fiscal ? Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2020
Liviucaleb, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 18:15, 31 Octombrie 2020
Trebuie procura speciala.fara fiscal nu puteti
Incheiati procura autentificata in favoarea unuei rude,cunoscut care sa poata desfasura procedura de instrainare bun mobil
Buna ziua
Incercati sa depuneti cererea online. Sunt multe primarii care elibereaza certificatul prin email.
Daca nu primiti raspuns, incercati sa explicati telefonic situatia, poate veti gasi intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare-cumpărare autovehicul salutări! am o situație destul de complicata. vreau sa vând ... Mihai Sia Mihai Sia Salutări! Am o situație destul de complicata. Vreau sa vând un autoturism categoria B dar nu dețin o împuternicire de la proprietar pentru a avea dreptul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a circula in ue cu o masina inscrisa pe numele altei persoane in ro Lavricd Lavricd Buna! In ce conditii si ce acte sunt necesare pentru a trimite cu platforma o masina inmatriculata in RO, sa ajunga in Germania si sa poata circula ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto cota 1/2 de catre minor ? lunajoy1968 lunajoy1968 Buna ziua ! Am o problema nu stiu cum sa ii dau de cap , impreuna cu copilul meu minor 15 ani detinem o masina propietate in valoare de 8000 euro . Masina ... (vezi toată discuția)