avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O nelamurire!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O nelamurire!

La inceputul lunii decembrie am incheiat antecontractul de vanzare-cumparare pentru vanzarea apartamentului prin programul prima casa.Dosarul cumparatorului este aprobat de banca, insa abia la inceputul lunii ianuarie vom reusi sa incheiem contractul de vanzare-cumparare.In aceasta situatie o sa trebuiasca sa prezint la notar si certificatul energetic?Cum pot sa il obtin cat mai repede ca sa pot incheia contractul la termen?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:31, 25 Decembrie 2009
Notarii au solicitat o aminare a dispozitiilor acestor reglementari astfel incat e bine sa vorbiti cu notarul care va incheia contractul de vanzare-cumparare si se va gasi o cale sa rezolvati problema..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontaract fara sa dobandeasca titlul de mostenitor claud1u claud1u buna ziua. ma puteti ajuta cu o problema? doresc sa achizitionez un apartament prin programul prima casa. vanzatorul inca nu a terminat actele de succesiune ... (vezi toată discuția)
Nerespectare antecontract trandafir88 trandafir88 buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatorea problema: -am incheiat acum un an un antecontract autentificat la notar pentru achizitia unei case aflata in ... (vezi toată discuția)
Acte notariale contact vanzare -cumparare apartament vali2012 vali2012 Buna seara, As dori sa stiu care sunt actele necesare semnarii unui contact de vanzare-cumparare pentru un apartament achizitionat prin programul Prima Casa ... (vezi toată discuția)