avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pana la deces, soacra mea primea suma de 600 lei in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pana la deces, soacra mea primea suma de 600 lei in calitate ...

Pana la deces, soacra mea primea suma de 600 lei in calitate de urmas al unui veteran de razboi. Intrebarea este daca dupa decesul dansei fiica ei si a veteranului de razboi poate beneficia de aceasta suma in calitate de urmas.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:58, 31 Octombrie 2020
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe locuinta neri neri Buna ziua, Mama mea, este urmasa de veteran de razboi in afara serviciului ordonat (IOVR),doresc sa stiu daca are dreptul la scutire de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces ContSters167230 ContSters167230 buna ziua! tatal meu a decedat in iulie 2010 si nu era pensionar.el locuia cu bunica mea, pensionara de c.a.p.si cu pensie de veteran de razboi. ea a primit de ... (vezi toată discuția)