Revin cu problema despre moștenire.
Anton și Bela au avut 1 copil, pe Cristi.
Cristi s-a însurat cu Diana.
După moartea lui Bela, Anton face un act de donație către Cristi și Diana. (50-50).
Cristi și Diana au avut copii, pe Ene și Florentina.
După moartea lui Cristi se dezbate succesiunea și Diana(50 având înainte) ii mai revine 1/4, lui Ene ii revine 3/4, lui Florentinei ii revine 3/4.
Ene NU ARE COPII.
Florentina are 1 copil(Mitea) fiind măritată cu Gabi, ulterior aceștia divorțand. În timpul căsniciei Gabi i-a donat Florentinei un apartament.
În 2009 moare Diana și nu se dezbate succesiunea. Florentina având adresa din buletin la adresa apartamentului.
În tot acest timp Mitea și Ene au locuit în casa părintească, fiecare în jumătatea lui.
În 2015 când a aflat ca are cancer, " Florentina" il cheamă pe fostul soț sa locuiască împreună(la casa) și sa aibă grija de fiul lor, care și el este cu o boala incurabila.
În 2017 moare Florentina si nu se face succesiune.
În 2019 moare Mitea.
In 2020 moare Ene.
Gabi accepta calitatea de moștenitor, se obține certificat de moștenitor pt apartament, însă nu și pt casa, acest lucru cerându-le expres.
La cererea suplimentarii cu cota parte din casa, s-a spus ca nu se poate efectua fără moștenitorii ceilalti(verisori).
De curând unu dintre nepoți face afirmații false precum ca el i-a îngropat pe, Ene, lucru pe care pot sa îl. Dovedesc cu acte.
Notarul ne-a spus ca fosta lui soție nu intra la moștenirea mamei sale deoarece nepotul i-a spus notarului, ei având și o relație de prietenie, ca Florentina nu a locuit acolo.
Cum trebuie sa procedez sa obțin partea care ii revine Florentinei.
Unul dintre cei care întra la moștenirea lui Ene, verișorii lui, spune faptul ca nu s a dezbătut moștenirea de pe urma Dianei, și faptul ca Florentina nu ar fii acceptat acest lucru, ea locuind în apartamentul propriu, însa Florentina mi-a cerut sa am grija de fiul meu deoarece avea cancer, sa stau in casa parinteasca, am locuit din 2015, eu(Gabi) și Mitea și în cealaltă partea a imobilului a locuit Ene,pe care tot eu îl îngrijeam, acesta având probleme locomotorii și psihice.
Același verișor al lui Ene, a spus faptul ca el a avut grija de înmormântarea lui. Lucru fals pe care pot sa îl. Dovedesc cu acte.
Ce pot sa rezolv și cum, dacă acest var al lui Ene spune faptul ca Florentina nu a acceptat moștenirea de la Diana...
- Apăsați, vă rog, pe Răspunde, nu pe Citează. Folosiți citarea doar când vreți să răspundeți unui fragment din mesajul respectiv. Mulțumesc -