avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! As dori sa stiu ce formalitati am de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! As dori sa stiu ce formalitati am de indeplinit pentru ...

Buna ziua ! As dori sa stiu ce formalitati am de indeplinit pentru a adauga numele purtat anterior casatoriei la cel actual, va rog ? Mentionez ca sint divortata dar prin hatarire judecatoreasca am pastrat numele sotului.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:39, 1 Noiembrie 2020
va puteti schimba numele pe cale administrativa
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele anterior adaugat la numele actual,desi divortata. maranaghi maranaghi Buna ziua! Am divortat in urma cu 9 ani si am pastrat si dupa divort numele fostului sot. Insa regret continuu acest aspect. Imi doresc sa imi reiau numele ... (vezi toată discuția)
Schimbari nume dupa divort Cat Black Cat Black Buna ziua, As avea nevoie, va rog, de o informatie. In urma cu 17 ani am divortat de primul meu sot si in urma divortului, de comun acord, mi-am pastrat ... (vezi toată discuția)
Revenire la numele de fata florena01 florena01 buna ziua. as dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. multumesc.: am divortat in 2009 si am pastrat numele sotului la presiunea acestuia de a se ... (vezi toată discuția)